Insight-Fin, software voor schuldhulpverlening waarmee u uw effectiviteit verhoogt en meer doet in minder tijd.

Gebruiksvriendelijk en intuïtief uw dossiers managen en monitoren.

Laten ons meer vertellen!

Uw dossiers, waar u ook bent, veilig managen en monitoren

Met onze software voor schuldhulpverlening verhoogt uw effectiviteit en doet u meer in minder tijd.

Veilige software schuldhulpverlening

Veilige website

SSL-beveiligd uw dossiers managen en mailen vanuit uw eigen mailadres.

Vier backups per dag

Twee keer per dag

Elke dag wordt er twee keer een backup gemaakt van de database.

Veilig datacenter

Beveiligd datacenter

Onze dataservers staan in een beveiligd, van airconditioning voorzien, datacenter dat staat voor 100% uptime.

Versleuteld inloggen

Versleuteld inloggen

De gebruikersnaam en wachtwoord staan versleuteld opgeslagen in de database.

1246

Blije cliënten

27.259

Vorderingen in behandeling

592

Uren per dag

74

Hard werkende schuldhulpverleners

Insight-Fin: in vogelvlucht

Door in te loggen als demo-gebruiker maakt u pas echt kennis met Insight-Fin maar hier alvast een quick view!

Handige menu-structuur

Elke pagina heeft een uitgebreid menu zoals u dit kunt ervaren door met de muis over de "hamburger" te gaan. Een pictogram met een titel waarmee duidelijk is wat u van een klik hierop kunt verwachten. Dit pictogram ziet u ook op de pagina terug in een liggend menu maar dan alleen met een pictogram zonder tekst. Maar wel met een heldere tip die u activeert door met de muis het pictograam aan te wijzen! Dit noemen we gemakshalve het snelmenu. Ervaren gebruikers zullen hier al snel gebruik van gaan maken. Natuurlijk verschillen deze menu's per pagina.

Razendsnelle communicatie

Met Insight-Fin communiceert u razendsnel op de veiligste mogelijke wijze met schuldeisers, maakt u met een enkele muisklik budgetverdelingen voor afbetalen of saneren en biedt u deze aan de schuldeisers aan.

Simpel een nieuw dossier starten

Een dossier start door handmatige invoer maar dit kan ook door import van een bij ons gratis verkrijgbare Excel-sheet waarmee het dossier compleet ingelezen wordt. Deze Excel-sheet vult u bijvoorbeeld tijdens het intakegesprek thuis in om later te importeren in Insight-Fin. Dan is uw dossier al nagenoeg compleet.

Schuldenregelingen

Insight-Fin voorziet in de mogelijkheid betalings- of saneringsregelingen conform NVVK aan te bieden. Alles natuurlijk met een paar muisklikken.

Agenderingen van en voor elkaar

Elke gebruiker maakt agenderingen. Maar ook handig: een agendering maken voor een collega waar bij u ervoor kunt kiezen de follow-up in de gaten te kunnen houden of niet. U bepaalt!

Betalingen monitoren

Importeert u de mutaties van de beheerrekeningen, dan houdt Insight-Fin voor u bij wat er op een vordering betaald is. Zo zien u en Insight-Fin het einde van de betaling op een schuld aankomen en kunt u proactief handelen. De maandelijkse vaste lasten kunt u in een oogopslag controleren.

Dossiers delen

Insight-Fin heeft als enige applicatie de mogelijkheid om dossiers te delen met een ander account. Wilt u uw activiteiten beperken tot budgetbeheer en de schuldenregeling aan een ander account uitbesteden? Geen enkel probleem, U kunt een dossier delen en ten alle tijde terugnemen.

Maar er is meer!

Lees meer, scroll naar beneden!

Wat is er nog meer?

 • Voor cliënten is er een uitgebreid serviceweb waar alles in het dossier realtime gevolgd kan worden.
 • Insight-Fin heeft als enige applicatie de mogelijkheid om prospects online een budgetplan te laten invullen met rapportage naar uw mailadres. Dat kan in aanvang een heleboel kosten voor u schelen.
 • Insight-Fin heeft een online archief waar u kostenloos gebruik van kan maken.
 • De kosten, ook niet onbelangrijk! U betaalt voor wat u afneemt, u betaalt per actief cliëntendossier. Of u nu één of tien medewerkers heeft, dat maakt ons allemaal niet uit. Reken dat maar eens door met vergelijkbare applicaties!

Het is onmogelijk om een volledige uitleg te geven over Insight-Fin. U moet het eigenlijk ervaren en dit zal vragen opleveren in de praktijk. Géén probleem, wij helpen u graag Insight-Fin te laten ervaren zoals het nu al voor u klaarstaat! Neem de volgende stap (Klik voor de Demo). Log daarna in (gebruikersnaam 'demo' en wachtwoord 'demo') en zoek eens op cliënt 'test' en druk op [Enter]. Voor beste ervaring doet u dit natuurlijk met een desktop. Bemerk dan de eenvoudige dossierbenadering en ervaar waarom u in minder tijd meer gaat doen!

-->

Wat kost Insight-Fin

Wij zijn er een voorstander van om zaken simpel te houden. Dit geldt voor onze software (hou het simpel voor gebruikers), maar ook onze prijssteling: simpel.. U betaalt voor wat u afneemt.

Start

2,00 per lopend dossier / maand*

 • ✔ Onbeperkt aantal gebruikers
 • ✔ Online archief
 • ✔ Dossiers delen
 • ✔ Portaal voor cliënten
 • ✔ Portaal voor schuldeisers
 • ✔ Online budgetplan voor prospects
 • ✔ Simpel betalingsregelingen
 • ✔ Of saneringsvoorstellen opstellen
 • ✔ Gratis ondersteuning
 • ✔ En meer..
 • * met een minimum van € 20,00 / maand